Epiloog – Etappe 3 : A Picota – Muxía (38km)

Vannacht slecht geslapen door de regen die tegen de rolluiken bleef gutsen. Gelukkig was’t vanmorgen over toen we rond 8:15 vertrokken naar Muxía. Thermometer gaf dan al 17° aan. Helaas duurde het niet lang. Tegen 10:00 moesten we onze regenjas bovenhalen. En die kon pas terug uit – een goed stuk – na de middag. Het landschap met mooie bospaden, eiken en eucalyptus bleef ons deel vandaag, al waren er ook wel (te) veel stukken asfalt.

Tegen een uur of 3 klaarde de hemel uit en bij aankomst in Muxía straalde de zon.

Net voor inchecken verwelkomd door mede-Padstappers Lieve & Ivan. Na een douchke nog snel eerst even naar het Sanctuarium gewandeld en nadien samen een aperooke genomen. Tegen negenen schoven we onze benen onder tafel bij A De Loló. Heerlijk gedineerd met een superwijntje.

Sloppel!