MESA 2017

 

Ook dit jaar nemen we deel aan de MESA. Op maandagavond, iets na vijven, vertrokken we met Erwin, Eddy en Danny richting ‘dardennen’. De reis verliep in’t begin redelijk moeizaam door files; maar we bereikten toch op tijd voor ’t avondeten onze camping.

In tegenstelling tot het geïmproviseerde legerkampement vorig jaar staan we dit jaar op een ‘echte’ camping; nl. camping Benelux te La Roche, maar logeren we toch in legertenten.

Frans zorgde eerder in de namiddag al voor het afhalen van de startkaarten en de programmaboekjes en het opstellen van de beddekes in de tent.

Vandaag staat er groentensoep, vol-au-vent met rijst en een vanillepuddingske op’t menu.

We zoeken nogal vroeg ons beddeke op.

Sloppel!

Internationale 2daagse van Vlaanderen (IML) : De heenreis

Vrijdagavond, onmiddellijk na het werk, reden we richting Blankenberge om de dag nadien onze eerste IML 2daagse te stappen. Wij waren telkens ingeschreven voor de 42 km.

In hotel Georges hadden we onze slaapplaats geboekt. Rond 19h00 werden we door een vriendelijke dame aan de receptie van het hotel ontvangen.

Om de innerlijke mens te versterken viel onze keuze op restaurant Yelo. De dame aan de receptie was zo vriendelijk om voor ons te reserveren. Het was een fantastische maaltijd. De rekening was dan ook navenant. 🙂